Försäljning av däck & fälg

Hos oss kan du köpa nya däck och fälgar!

Biljouren Däckcenter hjälper till med nya däck och fälgar till dig oberoende bilmärke. 

Vi jobbar med den senaste tekniken och utrustningen. Det spelar ingen roll om det gäller mopeder, mc, 4-hjuling, bil, SUV eller en traktor. Vi löser däckbehovet för nästan allt som rullar! 

Vårt huvudmärke för däck är Bridgestone/Firestone och Broson Wheels. Men tack vare vårt samarbete med FirstStop kan vi leverera dom flesta märken och fälgar.

Beställ direkt i vår webshop eller kontakta oss på info@biljourendackcenter.se eller telefonnummer 08-540 850 00 så hjälper vi dig att hitta rätt!

Däck till personbil

Vi säljer däck och fälg från dom största leverantörerna för att vara en så komplett och bred däckverkstad som möjligt. Är det ett speciellt däck eller fälg du letar efter eller vill du ha hjälp och råd om val av av däck och fälg? Vi finns på på plats för att hjälpa dig till den bästa däcksutrustning för dig och din bil.

Däck till MC

Vi tar hand om försäljning, leverans och montering av däcken till dina fälgar, eller så lämnar du MC:n hos oss så ordnar vi det i vår kompletta verkstad. Vi garanterar alltid en professionell och korrekt montering.

Däck till SUV

SUV:ar ställer höga krav på rätt dimensioner, dom ska tåla högre belastning men med bibehållen komfort. Med vårt breda sortiment och tack vare samarbetet med First Stop har vi förutsättningarna att kunna hjälpa dig till den absolut bästa lösningen.

Lätt Lastbil och Husvagn

Däck till dessa fordon ställer lite andra krav än standard lösningar. Oavsett om det är till husbilen eller husvagnen som inte rullar så många mil och som står stilla stora delar av året eller till företagets leveransbil som och andra sidan aldrig får stå stilla. Med vår breda erfarenheten hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Scooter

Däck till moped eller MC Scooter, vi har lösningen för båda. Att få däcket utbytt på sin Scooter är inte alltid det lättaste. I många fall måste hjulupphängning och avgassystem demonteras för att få bort bakdäcket, ett jobb som inte alla däckverkstäder åtar sig att göra. Vi har den kunskap och utrustning som krävs för att lösa detta på ett professionellt sätt.

Våra leverantörer

Samarbete

Vill du komma i kontakt med oss?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.